marcink_1, filtr kabinowy znajduje się za schowkiem przed pasażerem. Od dołu sie do niego dostaniesz. Jak i gdzie "wpsiukać" płyn opisał kilka dni temu już Kowal2002. Więc poszukaj w jego postach.
Zapasówka - sprawdzić ciśnienie ;]
Zwiń
X
-
Zapasówka - sprawdzić ciśnienie ;]
Witam.
Wczoraj kolega złapał kapcia, wymienił koło, ale okazało sie że ciśnienia nie miał. Musiał pomykać z oponką do najbliższej stacji benzynowej. Dobrze, że przydażyło się to w mieście.
Ja dziś dopompowałem - okazało się że miałem w niej 1.1. pewnie do stacji w mieście bym się dotoczył, gorzej w trasie :?
W poprzednim autku zmieniałem po prostu letnie z zimowymi i zawsze jedna z kompletu szła na zapasówkę, w sezonie którego się nie tyczyła. Obecnie mam dodatkową i oczywiście przy zmianie na zimówki nie sprawdziłem jej ciśnienia.
Więc jak macie chwilę to zobaczcie jak to u was wygląda.
-
-
Ja dziś też z rana przy -13 C musiałem kółko zmienić :szeroki_usmiech A i w letnim zapasie też prawidłowego ciśnienia nie było
Wychodzi na to, że trzeba od czasu do czasu sprawdzić lub pompkę zakupić.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Ja zawsze pompuję u mojego wulkanizatora. jak pracownik jest solidny, to zawsze sprawdza ciśnienie w zapasie. Jak jest inny olewający, to wprost mówię o dopompowaniu i otwieram bagażnikPodjeżdżam raz na 2 - 3 tygodnie i po kłopocie. Jako stały klient, kupujący i zmieniający opony - za pompowanie nie płacę
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz